O nama

U kombinaciji s pozitivnom i opuštenom atmosferom naše poliklinike te individualnim pristupom, naši pacijenti ujedno postaju naši prijatelji s kojima gradimo dugoročne odnose.

Tradicija & iskustvo 

U strogom centru, pješačkoj zoni grada Zagreba, djelujemo kroz tri generacije lječnika stomatologa već 70 god. Od 1989g. ordinaciju vodi mr.sc. Ivo Matković dr.med.dent., te nastavlja daljnji razvoj. Na jednom mjestu možete dobiti vrhunsku cjelokupnu stomatološku obradu.

Naša priča

U našoj ordinaciji bavimo se oralnim bolestima, liječenjem parodonta, liječenjem zubi, popravkom zubi, ortodoncijom, kirurgijom, implantologijom, preventivnom dijagnostikom, te kozmetičkim stomatološkim zahvatima prateći u korak svjetske trendove.

Naš tim koristi najsuvremenije tehnologije i metodologije, najkvalitetnije materijale vrhunskih svjetskih proizvođača, a posebnu pažnju posvećujemo trajnoj izobrazbi.

Naša misija

Naša misija je da Vas s našim programom usluga potaknemo na prvi korak ka zdravom i lijepom osmijehu. Potrudili smo se da u našim prostorima stvorimo uvijete da se osjećate sigurno i udobno.