O nama

U kombinaciji s pozitivnom i opuštenom atmosferom naše poliklinike te individualnim pristupom, naši pacijenti ujedno postaju naši prijatelji s kojima gradimo dugoročne odnose.

Tradicija & iskustvo 

U strogom centru, pješačkoj zoni grada Zagreba, djelujemo kroz tri generacije lječnika stomatologa već 70 god. Od 1989g. ordinaciju vodi mr.sc. Ivo Matković dr.med.dent., te nastavlja daljnji razvoj. Na jednom mjestu možete dobiti vrhunsku cjelokupnu stomatološku obradu.

Naša priča

U našoj ordinaciji bavimo se oralnim bolestima, liječenjem parodonta, liječenjem zubi, popravkom zubi, ortodoncijom, kirurgijom, implantologijom, preventivnom dijagnostikom, te kozmetičkim stomatološkim zahvatima prateći u korak svjetske trendove.

Naš tim koristi najsuvremenije tehnologije i metodologije, najkvalitetnije materijale vrhunskih svjetskih proizvođača, a posebnu pažnju posvećujemo trajnoj izobrazbi.

Naša misija

Naša misija je da Vas s našim programom usluga potaknemo na prvi korak ka zdravom i lijepom osmijehu. Potrudili smo se da u našim prostorima stvorimo uvijete da se osjećate sigurno i udobno.

Imate pitanje za naše doktore
ili samo želite zakazati pregled?

Kontaktirajte nas telefonom, e-mailom ili putem putem društvenih mreža.

+385 1 48 12 807

ordinacija.matkovic@gmail.com

Frana Petrića 5 10 000 Zagreb

Radno vrijeme:

  • ponedjeljak 12 – 20h
  • utorak 8 – 16h
  • srijeda 8 – 20h
  • četvrtak 12 – 20h
  • petak 8 – 16h

Zatraži besplatnu ponudu

Pošaljite nam upit.

Ili nas nazovite — +385 1 48 12 807

    Copyright © 2018 Poliklinika za biodentalnu medicinu Matković| Sva prava pridržana.